לןגן

מופלטה /אילנית בניזרי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/11/2017 | 23:24
מופלטה /אילנית בניזרי

תקציר המתכון: בכל פעם שאני מכינה מופלטה נזכרת באמא שלי ז"ל ידי זהב היו לה 😢

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נותנים לבצק לנוח כחצי שעה בתוך קערה מכוסה .

  2. מחלקים את הבצק לכדורים  בינוניים, טובלים בשמן ומסדרים על מגש משומן למנוחה של עוד עשר דקות.

  3. לאחר מכן לוקחים כדור ופותחים בעזרת הידיים בלבד על שיש משומן ומעבירים למחבת חמה. הופכים ואת הבאה אחריה שמים עליה וכך ממשיכים.

  4. הכי טעים עם דבש וחמאה 👌👌