לןגן

עלי גפן

מאת: אסתי גזאלה קטש, פורסם: 25/11/2017 | 13:46
עלי גפן

תקציר המתכון: תמיד כייף לאכול את זה כמו גרענים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה אני שמה חצי כמות אורז וחצי כמות בשר מוסיפה את התבלינים ומתחילה לגלגל את עלי הגפן לאחר שסדרתי בסיר אני מוסיפה את שאר המרכיבים עם מים שיגיעו מעל העלים ומניחה צלחחת מעל ומבשלת על אש בינונית