לןגן

חציל מטוגן בפירורי לחם

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 25/11/2017 | 09:35
חציל מטוגן בפירורי לחם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את החצילים לפרוסות עגולות או מאורכות מפזרים מעל מלח ומניחים בערך שעה עד שעתיים.

  2. שמים במסננת כדי שכל הנוזלים יצאו.

  3. מנגבים את החצילים במגבת נייר.

  4. בקערה שובים ביצה

  5. בצלחת שטוחה שמים פירורי לחם

  6. לוקחים את החצילים טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם

  7. מחממים מחבת ושמים שמן ומטגנים את החצילים, שמים בצלחת עם נייר מגבת לספיגת עודפי השמן