לןגן

דלעת ערמונים במילוי בורגול ורוטב דבש

מאת: חנה גולן, פורסם: 25/11/2017 | 02:29

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הדלעת(מהחלק העליון )ובעזרת כף מרוקנים מגרעינים .

  2. שומרים את החלק שישמש כמכסה בהמשך.

  3. בקערה מערבבים כף שמן זית כפית מלח ובורגול ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי

  4. מכסים בנילון נצמד ל-10 דק׳.

  5. בסיוםמאווררים את הבורגול בעזרת מזלג ומוסיפים את הפירות היבשים ועשבי התיבול

  6. מתבלים במלח פלפל אגוז מוסקט מעט קינמון וכף סילאן .

  7. נמלא את הדלעת בבורגול ונעביר לתבנית עמוקה.

  8. בקערה עמוקה מערבבים:

  9. 2 כפות סילאן

  10. כוס מים חמים

  11. מקל קינמון

  12. ענף תימין

  13. מערבבים טוב וושופכים לתבנית(הנוזל משמש ליצירת אדים וארומה )

  14. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים על חום 180 כשעה וחצי