קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
חותכים את הדלעת(מהחלק העליון )ובעזרת כף מרוקנים מגרעינים .
שומרים את החלק שישמש כמכסה בהמשך.
בקערה מערבבים כף שמן זית כפית מלח ובורגול ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי
מכסים בנילון נצמד ל-10 דק׳.
בסיוםמאווררים את הבורגול בעזרת מזלג ומוסיפים את הפירות היבשים ועשבי התיבול
מתבלים במלח פלפל אגוז מוסקט מעט קינמון וכף סילאן .
נמלא את הדלעת בבורגול ונעביר לתבנית עמוקה.
בקערה עמוקה מערבבים:
2 כפות סילאן
כוס מים חמים
מקל קינמון
ענף תימין
מערבבים טוב וושופכים לתבנית(הנוזל משמש ליצירת אדים וארומה )
עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים על חום 180 כשעה וחצי