לןגן

קציצות בשר וחומוס בניחוח מזרחי

מאת: תילי טובה, פורסם: 24/11/2017 | 05:41
קציצות בשר וחומוס בניחוח מזרחי

תקציר המתכון: יצא משובח קיבלתי מחמאות.... ❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לתבשיל

אופן הכנה

  1. לקציצות:

  2. לערבב את כל החמרים יחד היטב ולהכין קציצות

  3. אני מקפיאה ותמיד יש זמין

  4. בסיר מעט רחב לטגן על  מעט שמן קנולה

  5. את הקציצות מעל להוסיף שום פרוס

  6. להוסיף 2 עגבניות חתוכות לפלחים

  7. לתת לזה להטגן מעט מבלי להכניס כף לסיר (כדי שהקציצות לא ייתפרקו) רק לנענע בצורה סיבובית את הסיר

  8. להוסיף מלח,פלפל שחור,

  9. כמון ופפריקה מתוקה בשמן מרוקאית

  10. מעט רסק עגבניות

  11. (אני משתמשת בעגבניות מרוסקות במיץ טבעי)

  12. ומים רותחים עד כיסוי הקציצות

  13. להוסיף סלרי קצוץ גבעול ועלים

  14. להוסיף חצי שקית חומוס "סנפרוסט"

  15. לבשל על אש קטנה כ-45 דקות

  16. הפעם הוספתי תפוח אדמה חתוך לפלחים

  17. בהצלחה 💚