לןגן

מרק אפונה משגע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 23/11/2017 | 12:57
מרק אפונה משגע

תקציר המתכון: מרק אפונה משגע 🌹סיון מלול🌹

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרק אפונה 🌹סיון מלול🌹להשרות בקערה 500 גר' אפונה יבשה עם כפית אבקת סודה לשתייה ומים עד לגובה כ-5 דק'... לסנן ולשטוף טוב. במעבד מזון נקצוץ 4 גזרים, בצל 1, חצי צרור פטרוזיליה.

  2. בסיר עם מעט שמן בתחתית נניח חתיכת חזה עוף לטעם המיוחד של המרק.. את האפונה, 4 גבעולי סלרי קצוצים ואת הגזר והבצל שקצצנו. נמלא מים עד 3/4 גובה הסיר בערך 3 ליטר נתבל בכמון מלח פלפל שחור גרוס לפי טעמכם האישי... נביא לרתיחה וננמיך את האש.נבשל עד שהאפונה רכה. כאן יש 2 אופציות להשאיר את המרק איך שהוא או לטחון במוט בלנדר. בהצלחה סיון מלול