לןגן

מרק אפונה יבשה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 23/11/2017 | 10:08
מרק אפונה יבשה

תקציר המתכון: מרק טעים וחם לחורף הקר

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את האפונה היבשה במים רותחים בערך שעה.

  2. בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.

  3. מוסיפים את קוביות הגזר, קוביות העגבניה והשמיר הקצוץ וממשיכים לטגן מעט.

  4. שוטפים ומסננים את האפונה ומוסיפים לסיר מערבבים קלות.

  5. מוסיפים את המים ואת התבלינים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה.

  6. אוכלים על אורז לבן ונהנים.

  7. בתיאבון ובהצלחה