לןגן

בצק חלבי

מאת: Alina Kamanin, פורסם: 22/11/2017 | 11:53

תקציר המתכון: נוצר בצק רך ואוורירי שמתאים למאפים שונים וטעימים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל עם כף או מקציף ידני (בלי מיקסר) לכסות ולהניח להתפחה של שעתיים...

  2. אם הבצק נוזלי מדי, אפשר להוסיף עוד קמח עד שהבצק בטקסטורה הרצויה.

  3. אני הוספתי עוד פחות מחצי כוס קמח והכנתי לחמניות, פוקצ'ות ופיצות 180°c עד שהשחים.

  4. השתמשתי בשמן זית לכיסוי.