קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לפני ההכנות לשים בקערה את האפונה במיים רותחים.
לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמזהיב.
לגרד גזר/תפוח אדמה
להוסיף לבצל המוזהב.
לקצץ כ2-3 גבעולי סלרי ולהוסיף לסיר
להוסיף את האפונה, מים ולתבל במלח,פלפל לבן או שחור,אבקת מרק עוף, כמון וחוואג' למרק - מוסיף המון.
לכסות את הסיר ולהרתיח..
כשהאפונה רכה(15 דק) אז לטחון בבלנדר מוט.
להגיש עם קוביות חלה או לחמניות שנשארו לפזר מעל שמן זיית לערבב ולאפות שישחימו או...קרוטונים