לןגן

מרק אפונה יבשה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 22/11/2017 | 10:22

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפני ההכנות לשים בקערה את האפונה במיים רותחים.

  2. לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמזהיב.

  3. לגרד גזר/תפוח אדמה

  4. להוסיף לבצל המוזהב.

  5. לקצץ כ2-3 גבעולי סלרי ולהוסיף לסיר

  6. להוסיף את האפונה, מים ולתבל במלח,פלפל לבן או שחור,אבקת מרק עוף, כמון וחוואג' למרק - מוסיף המון.

  7. לכסות את הסיר ולהרתיח..

  8. כשהאפונה רכה(15 דק) אז לטחון בבלנדר מוט.

  9. להגיש עם קוביות חלה או לחמניות שנשארו לפזר מעל שמן זיית לערבב ולאפות שישחימו או...קרוטונים