לןגן

לחמניות ממולאות גבינות ופסטו

מאת: רות מזרחי, פורסם: 22/11/2017 | 02:13
לחמניות ממולאות גבינות ופסטו

תקציר המתכון: ליד המרק חייבים לחם טוב ומזין.לבריאות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקמחים היטב ויוצרים גומה.

  2. מניחים שתי כפות סוכר.

  3. מסביב כף מלח וארבע כוסות מים פושרים נוספות.

  4. מערבבים היטב.

  5. מוסיפים כוס מים פושרים וצצי כוס שמן ולשים היטב.

  6. מניחים חצי שעה ולשים שוב.

  7. מכסים ומתפיחים שעה ליד הכיריים.

  8. לוקחים ביד כדור קטן משטחים וממלאים במה שאוהבים.סוגרים לכדור או לצורת אמפנדס.

  9. מתפיחים שעה.

  10. אופים בחום בינוני כחצי שעה.

  11. בתאבון