לןגן

עוגת סולת ותפוזים עם קמח כוסמין

מאת: רות מזרחי, פורסם: 22/11/2017 | 01:52
עוגת סולת ותפוזים עם קמח כוסמין

תקציר המתכון: פשוטה ריחנית ובריאה.לחורף חם

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל וליצוק לשלוש תבניות אינגליש משומנות.

  2. אופים חצי שעה בחום בינוני טורבו.

  3. כשיוצא מרתיחים כוס מים עם לימון סחוט ורבע כוס סעכר ושופכים מעל.בתאבון