לןגן

קציצה עם תפוח אדמה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 22/11/2017 | 01:14

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בבקשה מתכון

  2. לבשל את תפוחי האדמה הקטנים עם הקליפה במים עם מלח חצי בישול לתת להתקרר ולקלף אותם

  3. חצי קילו בשר טחון פעמיים

  4. 1 ביצה

  5. קמח מצה רק עם קמח מצה זה תופס הכי טוב את הקציצה

  6. פיטרוזליה קצוצה בצל קצוץ או מגורד פלפל שחור פלפל אנגלי מעט שמן מלח ללוש את הכל לפתוח על כף היד קציצה ולהכניס פנימה את תפוח האדמה לסגור הייטב לטגן את הקציצות טיגון קל

  7. בסיר לטגן בצל להוסיף 2 כפות רסק עגבניות מעט סילאן קובית קנור בטעם פיטרוזליה שום או מרק עוף פלפל שחור פלפל אנגלי 3 כוסות מים חמים מלח לבשל את הרוטב מעט ולהכניס את הקציצות לבישול על אש קטנה