לןגן

פלפל ממולא בסגנון טרפולטאי

מאת: אסתי גזאלה קטש, פורסם: 21/11/2017 | 06:34
פלפל ממולא בסגנון טרפולטאי

תקציר המתכון: טעים וקל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הפלפל מהגרענים להיכין למילוי בקערה קוצצים את הבצל והירק מוספים את הטבלינים מלח וקצת אבקת מרק לערבב את כל התערובת ביחד עם התבלינים וקצת שמן ולמלא את הפלפלים בסיר לקחת את 3 כפות הרסק עם השמן וקצת מים על אש קטנה ולסדר את הפלפלים לפזר מלמעלה קצת קינמון מלח ואבקת מרק להסיף מים עד לגובה הפלפלים ולבשל בערך חצי שעה על אש גבוה ועוד חצי שעה על אש קטנה בתאבון 🤗