גושגושה - כיסוני בצק עם בשר טחון בוכרי
מאת: אפרת בקשי, פורסם: 19/11/2017 | 08:15
תקציר המתכון:
טל ומושית כהן
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
לבצק
-
1/2 קילו קמח
-
כפית סוכר
-
כפית מלח
-
כף וחצי מיונז
-
כף שטוחה שמרים יבשים
-
2 כפות שמן
למילוי
-
4 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות.
-
1/2 קילו בשר טחון.
-
מלח
-
פלפל
-
בהרט
-
כמון
אופן הכנה
-
ערבוב
-
מילוי
-
ואפיה