לןגן

מוקפץ

מאת: מיכל רון, פורסם: 20/05/2015 | 14:49
מוקפץ

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקפיצים את רצועות העוף בוואק עד שהוא מוכן ומוציאים החוצה לקערה.

  2. מקפיצים את כל הירקות כ-3, 4 דקות , מוסיפים את העוף ומוספים את התיבלון .

  3. במקביל בסיר מים רותחים מבשלים את הנודלס כ- 5 דקות אחרי הרתיחה , מסננים ומוסיפים לוואק עם הירקות והעוף .

  4. בתאבון 