לןגן

עוגת תפוזים סולת וקוקוס

מאת: שרה יוסף, פורסם: 18/11/2017 | 06:01
עוגת תפוזים סולת וקוקוס

תקציר המתכון: ריח וטעם משגע

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר לקצף תפוח בערך 5 דקות להנמיח את מהירות המיקסר להוסיף שמן לאט

  2. לערבב את כל היבשים להוסיף לקערת המיקסר ולהוסיף את מיץ תפוזים ולערבב עוד קצת עדיף לקפל לאט העוגה יוצאת אוורירית

  3. לשמן תבנית עם מעט שמן לפזר סוכר ולשפוך את הבלילה לתת כמה דפיקות על השיש לאפות 35 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש להוציא לעשות כמה חורים עם סכין ולהרטיב את העוגה עם הסירופ שהתקררה לפזר מעל מעט קוקוס

  4. מתאים ל3 אינגלשקייק או תבנית 24 או סיר פלא

  5. בהצלחה