לןגן

עוגת מוס נטו קפה-קפוצ'ינו

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 18/11/2017 | 05:57
עוגת מוס נטו קפה-קפוצ'ינו

תקציר המתכון: עוגת מוס משגעתתת וממכרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעוגה הזאת אני קוראת "נטו קפה" מי שמכיר מעדן דניאלה יודע שאני אומרת אוורירית מתכוונת לזה במלוא מובן המילה בקיצור #עוגת_מוס_נטו_קפה

  2. מתכון סיון מלול💋💋💋💋

  3. נקציף 6 ביצים לקצף תפוח ללא הפרדה נוסיף בהדרגה חצי כוס סוכר לאחר מכן בסדר את החומרים הבאים: 1 חב' אינסטנט בטעם שוקולד, רבע כוס שמן, 1 אבקת אפייה, כף שוקולית במהירות נמוכה רק לאיחוד החומרים. נעביר לתבנית גודל 24/26 לאפייה חום 180 מעלות שחומם מראש ל 20 דק'. הקיסם לא צריך לצאת יבש זה בסדר שהיא לחה היא תתייצב במקרר. 💋סיון מלול💋

  4. נעבור לשלב הבא נכין רבע כוס נס קפה מוכן מאליו: רבע כוס מים רותחים וכפית אבקת נס נשפוך באופן אחיד על התחתית שיצאה מהתנור. לקצפת: רק לאחר שהתחתית התקררה נכין את הקצפת; נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה עם רבע כוס חלב- כף אבקת נס קפה- 3 כפות סוכר- 4 כפות סירופ מייפל הכל ביחד לקצפת יציבה. נשטח על התחתית בצורה אחידה. נכניס למקרר להתייצבות ונכין את הגנאש: בקערה 200 גר' שוקולד חלב+ אבקת כפית נס קפה+ 100 מ"ל שמנת מתוקה במיקרו לחמם דקה על עוצמה גבוהה לערבב לנוזל חלק ולשפוך על כל העוגה בהצלחהההה שתפו אותנו בתוצאות לא לשכוח לתייג אותי