לןגן

חיטה בקוקי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/11/2017 | 00:42
חיטה בקוקי

תקציר המתכון: תוספת לסיר החמין

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם בסיר קטן רבע כוס שמן ,להוסיף כפית פפריקה ,חצי כפית כורכום ולערבב ,להוסיף את החיטה לטגן מעט עם התבלינים והשמן ,להוסיף 2 פלפלים שאטה 3 שיני שום עם הקליפה,פלפל שחור ,רבע כפית כמון

  2. 2 כוסות מים רותחים עם כפית מרק עוף ,לבשל על להבה נמוכה עד לאידוי מחצית המים ,להעביר לשקית צלייה לסגור היטב ,לחורר 2 חורים ולשים בסיר החמין