לןגן

חמין מרוקאי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/11/2017 | 00:34
חמין מרוקאי

תקציר המתכון: להתעלף מהריחחח

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הרגל של הפרה להרתיח עם מעט חומץ ומים 7 דקות ולסנן זה מנקה אותו

  2. לחמם בסיר עמוק רבע כוס שמן ...להוסיף חצי כפית כורכום כף פפריקה ...נניח את נתח הבשר ונטגן קלות מכל צידיו לסגירה !

  3. נוסיף את הקיטניות ...את השום שזיפים תפוחי אדמה את הרגל פרה..נוסיף מלח פלפל שחור ,אפשר להוסיף חצי כפית כמון ..כליטר וחצי מים רותחים וכף מרק עוף ...נבשל כשעה ונעביר לפלטת שבת לכ 15 שעות ...או בתנור על חום נמוך 100 מעלות

  4. את הבצים אני מרתיחה בנפרד מטעמי הגיינה ומוסיפה לחמין