לןגן

עופות ותפוא בתנור בשילוב ירקות

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 17/11/2017 | 09:50
עופות ותפוא בתנור בשילוב ירקות

תקציר המתכון: מנת דגל ססגונית ומפנקת שמככבת אצלנו בשולחן ערב השבת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בקערה

אופן הכנה

  1. לשים את הירקות החתוכים והעופות בקערה

  2. להוסיף תיבול ולערבב היטב את הכל

  3. לסגר על מגש עם נייר אפיה.

  4. לכסות בנייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 200 מעלות עד להשחמה טובה

  5. להניח את המגש בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי

  6. לפזר ירוקים קצוצים ולהגיש

  7. וזו מנה חלומיתתת והילדים שלי לא מוותרים עליה בשבת

  8. צרפתי תמונות

  9. שלבי הכנה