לןגן

קרפצ’ו חצילים בעיצוב גורמה

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 17/11/2017 | 08:33
קרפצ’ו חצילים בעיצוב גורמה

תקציר המתכון: מנת פתיחה יוקרתית ובריאה בצורת פרח בנגיעות מפתיעות וצבעוניות שתפתיע את היושבים בשולחן

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חציל שלם קלוי בתנור תכנית גריל 270 מעלות

  2. להניח על מגש נור ללא נייר אפיה ולשים בשלב הכי עליון של התנור ולקלות עד שנשרף ואז להפוך צד ולקלות צד שני

  3. למעוך את פנים החציל

  4. לתבל בלימון, מעט מלח, קורט סוכר, קורט שום כתוש

  5. להרכבת המנה :

  6. לצקת על צלחת הגשה ולשטח בצורת עיגול דק

  7. לעצב לצורת פרח

  8. לקשט כיד הדמיון

  9. אני הוספתי במרכז רצועות פלפלים קלוייים, מעט סחוג ירוק, טחינה ירוקה, לימונים ( מבושל וטרי), עלים ירוקים

  10. לפזר ירוקים קצוצים

  11. ( פיטרוזיליה , כוסברה , חתיכת גבעול כרפס קצוצה

  12. לפזר מעט פיטרוזיליה יבשה ופלפל צילי גרוס ולהגיש עם פרנה/ פיתה/חלה