לןגן

פשטידת בטטה תפוחי-אדמה וגבינות

מאת: תילי טובה, פורסם: 17/11/2017 | 05:15
פשטידת בטטה תפוחי-אדמה וגבינות

תקציר המתכון: מעדן !!!!! מתילי טובה ❤🌿

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 בטטה גדולה לפרוס לעיגולים

  2. 2 תפוחי אדמה לפרוס לעיגולים

  3. 1 בצל בינוני לפרוס לעיגולים

  4. לערבב בקערה גבינות מגוררות מכל סוג שאוהבים

  5. אני השתמשתי ב-

  6. קשקבל, קוטג', צפתית ובולגרית

  7. להוסיף 4 ביצים XL

  8. 3 כפות שמן זית

  9. מעט פלפל שחור

  10. 1 כפית מלח (לטעום)

  11. חצי שמנת מתוקה / שמנת לבישול

  12. 2 כפות גדושות קמח לבן

  13. לערבב היטב

  14. לקחת 2 יחידות מלוואח / בצק עלים ולרפד תבנית משומנת

  15. לשפוך את מחצית תערובת הגבינות על הבצק

  16. מעל לסדר את טבעות הבצל ומעל את תפוחי האדמה והבטטה רעפים

  17. מעל שוב את המחצית השניה של תערובת

  18. הגבינות שנותרה

  19. ליישר בעזרת כף

  20. לזרזף מלמעלה מעט שמן זית

  21. לפזר שומשום / קצח

  22. לאפות כ-45 דקות עד הזהבה בחום 180 מעלות

  23. בהצלחה ❤