לןגן

ריזוטו פטריות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/11/2017 | 07:26
ריזוטו פטריות

תקציר המתכון: כמה שזה טעעייםםםם!!!

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר טפלון לשים חמאה ומעט שמן זית ולאדות מעט את הבצל ואז להוסיף את השום.

  2. להוסיף כוס וחצי ריזוטו ולערבב כשתי דקות.

  3. להוסיף מצקת אחת מהציר (חייב להיות בסיר נפרד על הגז כדי שיהיה רותח),

  4. לערבב כל הזמן, כשהנוזלים נגמרים שוב להוסיף את הציר וכך 3 וחצי כוסות.

  5. לא לשכוח על הזמן לערבב

  6. להוסיף את השמנת מתוקה, את הפרמז'ן והתבלינים

  7. לערבב עוד דקה ולהגיש.