ספינג' עולמי עם בצק חלומי
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 15/11/2017 | 22:42
תקציר המתכון:
רק מתחילים להריח את החורף באוויר וישר חושבים על ספינג' עם כוס תה יאמי😍😍😍
ספינג' סוףףףף עם בצק חלומי, קריספי מבחוץ ואוורירי מבפנים, פשוט מושלםםם😍😍😍
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חשוב מאוד להכין בדיוק לפי השלבים שרשמתי ❤❤
בקערת הלישה שמים
-
2 כפות שמרים יבשים
-
2 כפות גדושות סוכר
-
חצי כוס מים פושרים(חד פעמי קר)
-
מערבבים היטב, מכסים את הקערה ונותנים לזה לנוח משהו כמו 10 דקות.
מערבבים עם כף ומוסיפים
-
1 קילו קמח מנופה
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 כף שטוחה מלח
-
2 כפות ערק(חובה)
-
4 וחצי כוסות מים פושרים( כוס חד פעמי לשתייה קרה).
-
מתחילים ללוש את הכל לבצק אחיד משהו כמו 5 דקות.
-
מכסים ומניחים להתפחה של 50 דקות עד שעה תלוי במזג האויר.
-
עם יד טיפה משומנת מוציאים אויר מכל הכיוונים ומניחים לתפיחה נוספת משהו כמו רבע שעה עשרים דקות.
-
מחממים שמן עמוק ושמים בתוכו חתיכת גזר לשמירת שמן נקי.
-
עם ידיים מעט רטובות קורצים עיגולים, עושים חור באמצע ומטגנים עד להזהבה יפה משני הכיוונים על להבה בינונית.
-
חשוב להפוך רק פעם אחת, מחכים עד להזהבה יפה מלמטה, הופכים ומטגנים שוב להזהבה יפה מהצד השני.
-
מוציאים למסננת ומעבירים למגש עם נייר סופג.
-
מגישים עם סוכר או דבש כל אחת מה שהיא אוהבת.
-
יוצא ספינג' מעלףףףף , קריספי ואוורירי מבפנים בלי טיפת שמן.
למי שרוצה סירופ
-
2 כוסות סוכר
-
3 כוסות מים
-
מיץ מחצי לימון
-
להמיס על הגז עד לצמצום והסמכת הסירופ.
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤
אופן הכנה
-
הכל רשום 👆👆👆👆