לןגן

ספינג'

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 15/11/2017 | 22:40
ספינג'

תקציר המתכון: אווריריים ורכים,לא תפסיקו לאכול מהם!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לטיגון

לסירופ הסוכר

אופן הכנה

  1. בקערה לשים מעט קמח ולערבב עם המלח.

  2. להוסיף את שאר הקמח וליצור גומה.

  3. לשים את השמרים, הסוכר, החומץ והוניל, לפזר מעט מים ולכסות עם הקמח ולהמתין 2-3 דקות.

  4. להוסיף מים פושרים ושתי כפות שמן וללוש את הבצק עד לקבלת בצק דביק (לישה של 7-10 דקות לפחות).

  5. לכסות בשקית ניילון ולהתפיח עד הכפלת הנפח.

  6. לחמם שמן ולהניח בסיר 2 חתיכות גזר.

  7. בעזרת ידיים רטובות לקחת חופן מהבצק ולעבד לכמו כדור פינג פונג חלק. ליצור חור באמצע ולהניח בשמן. אני מטגנת על אש נמוכה בגז הכי גדול.

  8. לטגן משני הצדדים ולהניח על נייר סופג ולטבול בסירופ.

  9. להכנת הסירופ:

  10. בסיר נשים סוכר, מים, לימון וסוכר וניל, נרתיח ואז להנמיך להבה ל 40 דקות בערך.