תקציר המתכון: טעמים וניחוחות נפלאים שמעלים זיכרונות נוסטלגיים מטיול בצרפת
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לעסות את הכרעיים בתערובת התיבול ולהניח לשעתיים עד לילה בקירור
לחמם מראש תנור ל- 230 מעלות / 250 בטוסטר אובן
להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה. להניח עליה פרוסות לימון וראשי שום חצויים ועליהם שכבה נוספת של כרעי העוף
לאפות משך 45 דקות מבלי לפתוח את דלת התנור - חשוב !!!
להניח את העוף בקדירת הגשה מכוסה ולשים בצד למשך 20 דקות – העוף יישאר חם והמיצים יכלאו בו
להכין רוטב ולהסמיך (לבחירה) - להעביר את הרוטב לסיר ולשפוך את עודפי השומן. להביא לרתיחה על אש הגז. להוסיף את התמיסה להסמכת הרוטב ולתקן טעמים