תקציר המתכון: כל מילה מיותרת
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
התחתית:
1)מקציפים את החלמונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח מוסיפים את החמאה הקמח אבקת אפייה עד לאיחוד
2)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד ליציבות ומוסיפים אותם לחלמונים ומערבבים עד לאיחוד
3)שופכים את הבלילה לסיר ג'חנון בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים 15 דק עד להזהבה
4) מערבבים במיקסר את הגבינות
החלמונים, קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל עד שאין גושים
3)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי ובתנועת קיפול
מכניסים את התערובת החלבונים לתערובת הגבינות בשלוש פעמים בעדינות עד לאיחוד
4) שופכים את הבלילה על הטורט המבושל בסיר ג'חנון
5)שופכים מים רותחים בתבנית בתחתית התנור
ואופים 15 דק🕰
ראשונות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות במצב סטטי זה אומר פס למעלה ופס למטה
לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות ואופים לעוד שעה ורבע
טורבו זה אומר פס למעלה פס למטה לעוד שעה עד שעה ורבע ולא פותחים מעט את דלת התנור להוציא את האדים ומשירים את העוגה בתנור לשעה עד שמתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות לכמה שעות מומלץ ללילה
שלם
6) מניחים מגש על הסיר ,הופכים את העוגה ומחלצים בקלי קלות ,מסירים את בנייר אפייה ומניחים תחתית הגשה ושוב הופכים את העוגה ומסירים את רצועות נייר אפייה סביב
בהצלחה 👌