לןגן

רולדה ספוג עם ריבה..או נוטלה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 20/05/2015 | 13:31
רולדה ספוג עם ריבה..או נוטלה

תקציר המתכון: רולדה ספוג עם ריבה..או נוטלה..בכלום עבודה...אניח את זה פה ורושמת מתכון עם טיפים...סבלנות!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף 3 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב...להוסיף את 3 החלמונים 3/4 כוס קמח כוס חד פעמי.. כפית תמצית ווניל וכף שמן ולקפל לתערובת אחידה...לשמן נייר אפייה בתרסיס שמן.. ולשטח את התערובת עלייה.. להכניס לתנור בערך 14 דקות עד שמזהיב...לקחת מגבת ולפזר עלייה אבקת סוכר על כל המגבת...שהתבנית יוצאת מהתנור להפוך את העוגה על המגבת. עם האבקת סוכר.. .ובעדינות להסיר את נייר האפייה...לגלגל לרולדה עם המגבת...להניח עד שמתקרר...לחמם ארבע כפות ריבה במיקרו לכמה שניות...לפתוח את הרולדה ולמרוח את הריבה.. לגלגל חזרה לרולדה ללא המגבת....לפזר אבקת סוכר...לחתוך לכמה חתיכות שרוצים לשים בתבנית את החתיכות ולפזר עלייהם אבקת סוכר...ולהחזיר לתנור לעוד כמה דקות....!!!