לןגן

פשטידת פיצה דיאטטית איטלקית

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 14/11/2017 | 09:05
פשטידת פיצה דיאטטית איטלקית

תקציר המתכון: פשטידה דיאטטית, אוורירית, תפוחה וטעימה - אילתור שלי בהשראת הפיצה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

1. לירקות

2. תערובת יבשה

3. תערובת נוזלית

4. תחליף לבצק

5. הציפוי

אופן הכנה

  1. הירקות - לטגן בשמן עד לריכוך העגבניות וספיגת הנוזלים ולקרר מעט

  2. התערובת היבשה - לערבב הכל בקערית בעזרת מקצף יד

  3. התערובת הנוזלית - לערבב הכל בקערה גדולה 

  4. .................................

  5. האפייה בתבנית קיש קטנה

  6. .................................

  7. לחמם תנור ל-200 מעלות

  8. לרסס תבנית בתרסיס שמן זית

  9. תחליף לבצק - לשפוך לתבנית מעט פירורי לחם, לסובב ולרפד את הקירות והתחתית בנדיבות

  10. לערבב את התערובת הנוזלית עם היבשה ולצקת לתבנית

  11. לאפות כ-40 דקות עד שמזהיב

  12. הציפוי - לפזר ולהכניס לתנור ל-3 דקות נוספות

  13. ............................................................................

  14. ההגשה - להוציא מהתנור ולהמתין 10-20 דקות לפני הפריסה