לןגן

פסטה איטלקית ברוטב עגבניות טריות- סלסה קרודה

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 14/11/2017 | 07:15
פסטה איטלקית ברוטב עגבניות טריות- סלסה קרודה

תקציר המתכון: פסטה קיצית קלה, מהירת הכנה, מרעננת וטעימה-טעימה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

1. הפסטה ל- 4-6 מנות

2. לסלט

2. עיטור המנה (לא בארוחה בשרית)

אופן הכנה

  1. טיפ לארוחה מהירה - אני נוהגת להקפיא ספגטי במנות אישיות. בזמן חימום הפסטה במיקרוגל, אני מכינה בזריזות את הסלט ו....ו-וו-אלה המנה מוכנה לרעבים

  2. בישול הפסטה - לבשל לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולערבב בשמן זית

  3. הכנת המנה - לערבב את הסלט המוכן יחד עם הפסטה החמה ולהוסיף שפע של עלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים דק במספריים

  4. עיטור המנה (לוותר בארוחה בשרית) - בגבינת פרמזן מגוררת / פטה או בולגרית מפוררת