לןגן

פסטה בולונז איטלקית - הכל בסיר אחד

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 13/11/2017 | 22:13
פסטה בולונז איטלקית - הכל בסיר אחד

תקציר המתכון: איזה ילד לא אוהב פסטה בולונז ? ש-י-ק-ו-ם...

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

1. לטיגון הבצלים השום והבשר

2. הירקות

3. לרוטב

4. הפסטה

אופן הכנה

  1. ................

  2. הכנות מראש

  3. ................

  4. הרוטב - לבחוש את כל הרכיבים ולהניח בצד

  5. הירקות - לקצוץ דק במעבד מזון ולהניח בצד

  6. ...............

  7. הכנת הראגו

  8. ...............

  9. להזהיב בקדרה שמן זית, בצל ובסוף שיני שום לטיגון קצר מבלי לחרוך

  10. להוסיף את הבשר, לפורר ולטגן עד לאידוי הנוזלים

  11. הירקות הקצוצים - להוסיף לקדרה לטיגון קל

  12. הרוטב - לבחוש, להוסיף לקדרה, להביא לרתיחה, לכסות ולבשל על אש נמוכה משך 40 דקות ורצוי שעה לפחות. לבחוש מדי פעם ולהוסיף מים רותחים לפי הצורך

  13. .................

  14. הכנת הפסטה

  15. .................

  16. לבשל לדרגת אל-דנטה, לשמור בצד כוס ממי הבישול, לסנן, להוסיף זרזיף שמן זית וכוס ממי הבישול ולבחוש

  17. ..........

  18. ההגשה

  19. ..........

  20. עם פסטה - בנפרד או ביחד

  21. ..........

  22. העיטור

  23. ..........

  24. עלי ריחן מקופלים וגזורים דק

  25. גבינת פרמזן מגוררת (לא לשומרי כשרות)

  26. ..........

  27. הקפאה

  28. ..........

  29. בניגוד לכל ההנחיות למדתי שניתן להקפיא את הפסטה והבולונז בנפרד/ביחד ולחמם במיקרוגל - בדוק