לןגן

בייגלה עם מילוי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/11/2017 | 21:49

תקציר המתכון: טעים ומיוחד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר לתת לנוח רבע שעה

  2. להוסיף את יתרת המים הקמח המלח השמן אורגנו והבצל ללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכסות לתת התפחה של חצי שעה ללוש ושוב התפחה של 20 דקות

  4. לחלק לכדורים אפשר 10 או יותר אם רוצים קטנים

  5. לקמח מעט לתת לנוח

  6. לרדד למלבן דק לשים גבינה לפזר מעל זעתר ולגלגל כמו רולדה ארוכה

  7. לתת לנוח 10 דקות להאריך את הרולדה עוד קצת לסגור לבייגלה

  8. להניח בתבנית על נייר אפיה למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 180 מעלות חצי שעה בערך

  9. אפשר ללא מילוי

  10. אפשר לעשות מקלות ולמרוח רק מים עם שומשום ללא ביצה

  11. בהצלה