לןגן

שיש בחושה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 13/11/2017 | 20:24

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים במהירות את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה.

  2. תוך כדי ערבוב מוסיפים שמן חלב ושמנת.

  3. מוסיפים את הקמח והאבקת אפיה ומערבבים עד לאיחוד.

  4. מעבירים מחצית לתבנית אינגליש משומנת ולמחצית השניה מוסיפים את הנוטלה והקקאו.

  5. שופכים את התערובת על התערובת הבהירה בתבנית ובעזרת סכין יוצרים צורת שיש.

  6. אופים בחום 180 כארבעים דקות.