לןגן

סטייק סלמון איטלקי - אפוי ברוזמרין וחרדל דיז'ון, או צרוב במחבת פסים

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 13/11/2017 | 05:36
סטייק סלמון איטלקי - אפוי ברוזמרין וחרדל דיז'ון, או צרוב במחבת פסים

תקציר המתכון: נימוח, מבושם בתיבול איטלקי, מהיר, בריא, ובעיקר טעים כל-כך....

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

1. הסלמון

2. התיבול

אופן הכנה

  1. הכנה מראש - אני נוהגת להקפיא סטייקים, בנפרד זה מזה, ולהפשיר קצרות במיקרוגל לפני התיבול והצריבה. חשוב שלא יהיה קפוא כדי שגם הפנים ייעשה בצריבה

  2. ........

  3. אפייה

  4. ........

  5. מחממים טוסטר אובן / תנור ל-250 מעלות

  6. מרפדים תבנית בנייר אפייה מרוסס בשמן זית ומניחים את הסלמון כשהעור כלפי מטה

  7. מצפים את הדג בחומרי התיבול

  8. מרססים בשמן זית

  9. אופים 10 ד' בלבד עד שהסלמון מוכן

  10. .............................................

  11. טיגון במחבת פסים מרוססת בשמן

  12. .............................................

  13. התיבול כנ"ל

  14. 10 דקות טיגון במחבת פסים לוהטת, על צד העור