תקציר המתכון: נימוח, מבושם בתיבול איטלקי, מהיר, בריא, ובעיקר טעים כל-כך....
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
הכנה מראש - אני נוהגת להקפיא סטייקים, בנפרד זה מזה, ולהפשיר קצרות במיקרוגל לפני התיבול והצריבה. חשוב שלא יהיה קפוא כדי שגם הפנים ייעשה בצריבה
........
אפייה
........
מחממים טוסטר אובן / תנור ל-250 מעלות
מרפדים תבנית בנייר אפייה מרוסס בשמן זית ומניחים את הסלמון כשהעור כלפי מטה
מצפים את הדג בחומרי התיבול
מרססים בשמן זית
אופים 10 ד' בלבד עד שהסלמון מוכן
.............................................
טיגון במחבת פסים מרוססת בשמן
.............................................
התיבול כנ"ל
10 דקות טיגון במחבת פסים לוהטת, על צד העור