לןגן

כבד ברוטב טריאקי ופטריות

מאת: רות מזרחי, פורסם: 13/11/2017 | 02:48
כבד ברוטב טריאקי ופטריות

תקציר המתכון: קצת עבודה אבל פינוק ענק לבית.ליד פירה חם או בתוך טורטיה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צולים את הכבד היטב משני הצדדים.להיזהר שלא ישרף.

  2. בסיר סוטאז רחב מטגנים את הבצלים עם הפטריות.הפטרוזיליה וכל התבלינים.מערבבים עם טריאקי שלוש כפות ומבשלים עשר דקות.

  3. מכניסים את הכבד הצלוי ומערבבים היטב.

  4. בתאבון.