לןגן

פרגיות מוקפצות בדבש וצ'ילי

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 13/11/2017 | 01:43
פרגיות מוקפצות בדבש וצ'ילי

תקציר המתכון: קוביות פרגיות רכות מוקפצות ברוטב משגע!! המתכון בהשראת השף צחי מויאל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הפרגיות לקוביות, לקמח ולהקפיץ במעט שמן, את הפרגיות נקפיץ בשתי נגלות ונניח בצד.

  2. במחבת רחבה עם מעט שמן נטגן (לא לשרוף!) 4 שיני שום קצוצות גס, 3 בצל ירוק חתוך, רבע כוס רוטב ת'ילי מתוק, 2 כפות דבש, 3 כפות רוטב סויה. נערבב ונוסיף את הפרגיות המוקפצות. נקפיץ 2 דקות ולהוסיף כוסברה קצוצה.