לןגן

מתאבן פסטו איטלקי והכל אודות הריחן (בזיליקום) וערכיו הבריאותיים

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 12/11/2017 | 18:40
מתאבן פסטו איטלקי והכל אודות הריחן (בזיליקום) וערכיו הבריאותיים

תקציר המתכון: פסטו בצבעי ירוק עזים. אפשר לשדך אותו לפסטה, לחזה עוף צלוי ואצלנו מוטרפים עליו סתם עם לאבנה וחלה טרייה. יאמי ....

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

1. ריחן-בזיליקום - ערכים בריאותיים

2. מצרכים

אופן הכנה

  1. לטחון בבלנדר את כל המרכיבים

  2. הקפאה - אם מקפיאים מיד בתום ההכנה, הפסטו טוב כמו חדש בהפשרה