תקציר המתכון: היא גונבת את ההצגה מהמרק או המתאבנים והסלטים שמלווים אותה... איזה ניחוחות... איזה טעם... המתכון בהשראת ג'יימי אוליבר ובשינויים קלים שלי
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לקצוץ גס את עשבי התיבול והשום ולהמליח
לפרוס את החלה, אך לא עד הסוף, כך שהחלה תישאר מחוברת בבסיסה - פריסה ראשונה שחוצה אנכית את החלה לאורכה + פריסה שנייה לפרוסות עבות
לתחוב את חומרי התיבול בין הפרוסות ולטפטף שמן זית
לחמם את התנור ל-180 מעלות
לקמט 2 ניירות אפייה, להרטיב, לסחוט, ליישר ולהניח בחפיפה
לעטוף את החלה בנייר האפייה ולאפות משך 20 דקות
ניתן להקפיא לפני האפיה ולהפשיר לאפיה מאוחרת יותר
ההגשה - להגיש חם לצד מרק חורפי, או מגוון מתאבנים וסלטים וכל סועד תולש פיסות חלה ונהנה