לןגן

חזה עוף בטמפורה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 20/05/2015 | 12:44
חזה עוף בטמפורה

תקציר המתכון: חזה עוף בטמפורה הכי טעים שייש.....

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך חזה עוף לרצועות.. הבלילה: 3 כפות קמח...חצי כוס מים.. חצי שקית אבקת אפייה...1 ביצה...כפית מלח...ורבע כפית כורכום.. לתת לה לנוח חצי שעה...הבלילה צריכה להיות דיי סמיכה...וחלקה...לטבול את הרצועות ולטגן בשמן דיי עמוק וחם מאוד על אש בינונית...שצד אחד מזהיב להפוך לצד השני.. טעים מאוד מאוד...