לןגן

מרק גולאש הונגרי

מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 12/11/2017 | 03:11
מרק גולאש הונגרי

תקציר המתכון: לאחר ביקורי בבודפשט , התאהבתי המרק גולש והחלטתי לחפש מתכון עד שאגיע לתוצאה קרובה למרק שלהם .

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל

  2. מוסיפים את השום והבשר להשחמה -עד שהבשר משנה את צבעו

  3. מוסיפים את העגבניות ,הרסק התבלינים ומטגנים על להבה נמוכה עוד 10 דקות

  4. להוסיף מים רותחים או מרק ולבשל כשעתיים לפחות על אש נמוכה

  5. אחרי שעתיים להוסיף קוביות תפוחי אמה ולבשל עוד חצי שעה .

  6. ניתן להכין בצקניות :

  7. 1 ביצה , חצי כוס מים ,מלח ,פלפל וקמח כמה שנכנס -מערבבים לבצק וזורקים חתיכות קטנות קטנות למרק -(ניתן לגרד בפומפיה ).