לןגן

דג סלומון ושקדים

מאת: דסי ארנברג, פורסם: 11/11/2017 | 10:21
דג סלומון ושקדים

תקציר המתכון: קל להכנה. וטעים בטרוף!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים התבנית את פרוסות הדג.

  2. לפזר מעל את מרכיבי המירנדה-מלח. פלפל שחור גרוס. דבש. רוטב צ'ילי. רוטב סויה. לסחוט לימון ולשפוך על הדג. לערבב טוב את הדג. לשים במקרר לפחות לחצי שעה.

  3. להוציא לפזר שקדים מולבנים. ומי שרוצה גם כוסברה קצוצה להכניס לתנור בחום גבוה 200 מעלות ל-20 דקות מכוסה. ועוד 7 דקות פתוח.

  4. בהצלחה ובתאבון