לןגן

סלט פלפלים צבעוניים קלויים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 11/11/2017 | 04:50
סלט פלפלים  צבעוניים קלויים

תקציר המתכון: סלט מפנק פיקנטי וצבעוני יאמי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הפלפלים על מגש של תנור ללא נייר אפיה.

  2. לחמם תנור תכנית גריל( צרפתי תמונה) 270 מעלות ולהניח בשלב הכי עליון של התנור(ראו תמונה בהמשך)

  3. לאפות עד שנשרף מעל

  4. להפוך צד ולהשחים צד שני

  5. לקלף את הקליפה השרופה ולחתוך לרצועות דקות

  6. לתבל בשום כתוש, לימון, מלח וסוכר וחומץ

  7. להעביר לקופסא ולצקת מעל שמן לשימור .

  8. להכניס למקרר ולשלוף בשעת הצורך

  9. טיפ;

  10. כשהפלפלים זולים מומלץ לקנות ולהכין כמות גדולה ולחלק למנות ולהקפיא עטוף היטב ולשלוף בעת הצורך.

  11. פצצות👌🏻👍🏼👍🏼🌶🌶