לןגן

קציצות בשר מטוגנות ומבושלות עם שעועית ירוקה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 11/11/2017 | 01:55
קציצות בשר מטוגנות ומבושלות עם שעועית ירוקה

תקציר המתכון: קציצות כאלה עדיין לא אכלתן, רכות רכות וטעימות שחבל על הזמן, יוצא מעדן באחריות😍😍😍

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לקציצות

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הקציצות:

  2. מוציאים מהמקרר ומניחים כעשר דקות בטמפרטורת החדר ומתחילים להכין קציצות עם ידיים טיפה משומנות ומועכים אותם קצת.

  3. מכינים צלחת אחת עם קמח

  4. וקערית קטנה עם 2 ביצים, כפית מים וכפית רסק עגבניות-טורפים הכל יחד היטב.

  5. מקמחים את הקציצות ,טובלים בביצה ומטגנים במחבת עם שמן חצי עמוק עד להזהבה יפה משני הכיוונים ומניחים

  6. בנייר סופג.

  7. אופן הכנת התבשיל:

  8. מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה.

  9. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  10. מוסיפים את השעועית הירוקה ומעל מפזרים את קוביות העגבניות.

  11. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים בעדינות.

  12. טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך.

  13. לאחר שהרוטב מתחיל לבעבע מוסיפים את הקציצות המטוגנות , מנערים קלות את הסיר, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה משהו כמו חצי שעה או עד לצמצום הנוזלים .

  14. יוצא פשוט מעדן, הקציצות רכות וטעימות.

  15. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤