לןגן

פאי רועים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 10/11/2017 | 23:08
פאי רועים

תקציר המתכון: הפאי של סיון ככה כולם מגדירים אותו פאי רועים מתכון מנצח

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל 8 תפוחי אדמה עם 2 כפות אבקת מרק עוף לריכוך. עם מוט בלנדר לטחון עד למחית של פירה ולטבל לפי טעמכם במלח ופלפל שחור. ❤סיון מלול

  2. בסיר נטגן בצל 1 להזהבה נוסיף 1 גמבה אדומה קצוצה לעוד 7 דק. כעת נוסיף חצי קילו בשר טחון ונמעך לפירורים ונטגן עד שישנה את צבעו... נוסיף 2 כפות רסק עגבניות, קורט בהרט, פלפל שחור גרוס לפי טעמכם, מלח לפי הטעם , חצי כפית סוכר, כף אבקת מרק עוף, כפית כמון וחצי צרור פטרוזיליה... לטגן הכל תוך ערבוב עד שהמים מתאדים. בתבנית מלבנית בינונית לשמן מעט לפזר פירורי לחם בערך 3 כפות על כל התחתית לסדר חצי מכמות הפירה על התחתית לשפוך את כל הבשר ולשטח על כל הפירה ואת השאר של התפוחי אדמה לשים על הבשר... לפזר שומשום ורגע לפניי ההגשה להכניס לאפייה על חום 180 להזהבה