לןגן

פירה דלורית בגבינת עיזים וניחוח רוזמרין - והכל אודות הדלורית וערכיה הבריאותיים

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 10/11/2017 | 23:00
פירה דלורית בגבינת עיזים וניחוח רוזמרין - והכל אודות הדלורית וערכיה הבריאותיים

תקציר המתכון: תוספת נפלאה לאוהבי רוזמרין. כמה פשוט ככה טעים ואפילו "על הדרך" מפוצץ בערכים תזונתיים ועם אינדקס ועומס גליקמי נמוכים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

הכל אודות הדלורית

מצרכים ל-8 מנות

אופן הכנה

  1. לקלוף את הדלורית בקולפן, לנקות את הגרעינים ולחתוך לקוביות קטנות

  2. להרתיח שפע של מים בסיר גדול ולהוסיף מלח בנקודת הרתיחה

  3. להכניס את קוביות הדלורית למים הרותחים, לכסות ולבשל עד ריכוך, כ-15-20 דקות

  4. לסנן את המים, להוסיף את יתרת המצרכים ולמעוך לפירה בעזרת ממחה או בלנדר מוט

  5. לתקן טעמים

  6. ניתן להקפיא ולחמם במיקרוגל