לןגן

אפוגטו איטלקי - קינוח או משקה קפה בגלידה

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 10/11/2017 | 19:04
אפוגטו איטלקי - קינוח או משקה קפה בגלידה

תקציר המתכון: קל הכנה, מרשים וטעים-טעים...

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. האפוגטו מכיל כדור אחד או שניים של גלידת וניל, שעליה יוצקים רבע כוס אספרסו חם, או קפה שחור מרוכז. לעתים מוסיפים לקינוח גם ליקר אמרטו או ליקר אחר.

  2. האפגוטו נאכל מיד בטרם נמסה הגלידה בקפה. לאחר אכילת הגלידה שותים את הקפה שנותר, שמתובל בגלידה המומסת.