לןגן

מתאבן-סלט פטה בזיתים ועשבי תיבול איטלקיים

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 10/11/2017 | 18:35
מתאבן-סלט פטה בזיתים ועשבי תיבול איטלקיים

תקציר המתכון: כל-כך טעים שקשה להפסיק לנשנש......

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הגבינה לקוביות

  2. לקצוץ את עשבי התיבול והשום

  3. לערבב בזהירות את כל הרכיבים

  4. מומלץ להמתין שעה עד לילה לפני ההגשה

  5. כדי להקטין את המליחות ולשפר טעמים מומלץ להוסיף עגבניות ממש לפני ההגשה