מתאבן-סלט פטה בזיתים ועשבי תיבול איטלקיים
מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 10/11/2017 | 18:35
תקציר המתכון:
כל-כך טעים שקשה להפסיק לנשנש......
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים
-
1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים
-
1/2 חפיסה של גבינת פטה / בולגרית מעודנת 5%
-
חופן עשבי תיבול קצוצים - אורגנו וריחן
-
2 שיני שום גדולות קצוצות
-
2 כף שמן זית
-
מיץ לימון
-
עגבניות שרי חצויות / חצאי עגבניות פרוסות
אופן הכנה
-
לחתוך את הגבינה לקוביות
-
לקצוץ את עשבי התיבול והשום
-
לערבב בזהירות את כל הרכיבים
-
מומלץ להמתין שעה עד לילה לפני ההגשה
-
כדי להקטין את המליחות ולשפר טעמים מומלץ להוסיף עגבניות ממש לפני ההגשה