לןגן

אסאדו עם תפוחי אדמה ושאלוט

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/11/2017 | 22:33
אסאדו עם תפוחי אדמה ושאלוט

תקציר המתכון: תבשיל מושלם לשבת ולחג!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבשר לחתיכות שרוצים, לצרוב עם מעט שמן זית במחבת משני הצדדים.להניח בצד.

  2. בסיר רחב לטגן במעט שמן את בצלי השאלוט (שלמים וקלופים). להוסיף תפוחי אדמה חתוכים ולטגן על אש נמוכה כמה דקות. להוסיף את הבשר ואת התבלינים (את המרק עוף לערבב בכוס עם מים רותחים), להוסיף מים מהברז ולהביא לרתיחה. לבשל שלוש שעות לערך ולפזר מעל כוסברה בסוף הבישול.