לןגן

רולדות שמרים חמאה במילוי פרג וממרח פסק זמן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/11/2017 | 12:59
רולדות שמרים חמאה במילוי פרג וממרח פסק זמן

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👍👍👍

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

לסירופ

לפיזור

אופן הכנה

  1. 1)מכנסים למיקסר את הקמח הסוכר שמרים מערבבים

  2. 2) שופכים את החלב ולאחר מכן את החמאה המומסת את הביצים וניל וגרדת הלימון

  3. ואת המלח רק בסוף

  4. 3) ממשכים ללוש עד לקבלת בצק חלק ונעים למגע

  5. 4) מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את הנפח

  6. 5) מורידים את האוויר ולשים לעוד כמה דק⏱מחלקים את הבצק ל8 כדורים שווים

  7. 6)מרדדים

  8. 4 כדורים למלבן , מורחים מחית פרג בנדיבות ובגלגלים ועושים 2 צמות על 2

  9. וחוזרים על אותה פעולה על 4 הכדורים הנותרים ומומחים בנדיבות ממרח פסק זמן

  10. 7)שמים את כל הרולדות בתבניות אנגלית קייק ומתפיחים שנית

  11. 8) מברישים ביצה ו2 עם המחית פרג מפזרים קצת פרג ו2 עם הממרח מפזרים אגוזי לוז מקורמלים ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות

  12. כ 35 דק ⏱

  13. הכנת הסירופ

  14. שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק מברישים על הרולדות

  15. בהצלחה