לןגן

צלי כתף ברוטב יין אדום

מאת: מיכל רון, פורסם: 20/05/2015 | 09:32
צלי כתף ברוטב יין אדום

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת נפרדת סוגרים ממש לכמה דקות את הבשר. לאחר מכן בסיר שמים בצל, שיני שום יחד עם הגזר , תפוח האדמה והפטריות, מטגנים קצת ומוסיפים את הבשר. לאחר מכן מוסיפים את העגבניה המגורדת והמים הרותחים, מערבבים על אש גדולה ומוסיפים את כל התבלינים, בסוף שמים את היין, על אש קטנה מבשלים בין שעתיים ל-4 שעות, עד שהרוטב מצטמצם לו וכל הטעמים נספגים. ברגע שהבשר רך...ניתן לכבות ולטרוףףףף 